Havainnollistavat ja ajanmukaiset rakenne- ja elementtisuunnitelmat meiltä!
Porvoo | Helsinki

Insinööritoimisto J. Sund Oy suorittaa rakennesuunnittelua ja elementtisuunnittelua tietomallipohjaisesti Tekla Structures -ohjelmistolla rakentaen. AutoCad-ohjelmiston avulla teemme piirustustekniset suunnitelmat. Palvelemme Uudenmaan alueella ja sopimuksen mukaan myös muualle. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Apua hahmottamiseen ja aikataulusuunnitteluun

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous rakennesuunnittelustamme. Suunnittelu kannattaa, sillä parhaimmillaan se säästää rakennuskustannuksissa ja auttaa pitäytymään suunnitellussa aikataulussa. Kolmiulotteinen rakennemalli auttaa hahmottamaan paikan päällä työmaalla hankalatkin paikat, joita saattaa olla vaikea hahmottaa perinteisistä piirustuksista.

Tuotamme tietomallipohjaisen suunnittelun avulla täsmällistä määrätietoa rakenteista. Sen avulla tuotamme muun muassa raudoitusten taivutus- ja määräluetteloita tai teräsosien kappale- ja määrätietoa. 

Tietomallikoordinaattori sovittaa tiedot yhteen

Koko rakennushankkeen suunnittelu kannattaa toteuttaa tietomallipohjaisesti. Kun kaikki suunnittelualat mallintavat, saavutetaan virheetön ja yhdenmukainen lopputulos. Olemme olleet mukana useassa tietomallipohjaisesti toteutettavassa hankkeessa. Voimme toimia hankkeessa tietomallikoordinaattorina ja ohjata tietomallipohjaista suunnittelua sekä yhteen sovittaa eri suunnittelualojen tietomalleja yhdistelmämalliin.